Новини

14.05.2018 г. - Общественото обсъждане по Законопроекта за Закона за изменение и допълнение на Закон за защита на личните данни е удължен до 30.05.2018 г., за повече информация, натиснете тук.

09.05.2018 г. - Министерски съвет прие Наредба за вида и изискванията за създаване и съхранение на електронни документи в трудовото досие на работника или служителя.

08.05.2018 г. – „Джи Ди Пи Мениджмънт“ ООД взе участие в националния семинар на тема „Подготовката на счетоводните, финансовите и ТРЗ отделите във връзка с новата правна уредба на защитата на личните данни“, организиран от „АПИС Европа“ АД, със съдействието на „ЪРНСТ и ЯНГ България“, СЪЮЗЪТ НА ЮРИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ИНСТИТУТА НА ДИПЛОМИРАНИТЕ ЕКСПЕРТ-СЧЕТОВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ, ИНСТИТУТА НА ВЪТРЕШНИТЕ ОДИТОРИ В БЪЛГАРИЯ, МЕЖДУНАРОДНИЯТ БАНКОВ ИНСТИТУТ. Разгледани бяха множество теми, засягащи дейността на счетоводителите и одиторите, като екипът на „Джи Ди Пи Мениджмънт“ ООД се радваше на голям интерес от страна на аудиториията и отговаряше активно на зададените въпроси през почивката. 

 

30.04.2018 г. – Започва общественото обсъждане на Проекта на Закон за изменение и допълнение на Закона за защита на личните данни – След дълго очакване КЗЛД излезе със законопроект за приемане на Закон за изменение и допълнение на Закона за личните данни. Много от въпросите, които бяха все още неуредени и създаваха много въпроси, ще бъдат уредени с новия Закон за защита на личните данни. За съобщението на Комисията по защита на личните данни натиснете тук

За текста на Законопроекта, натиснете тук.

За мотивите към Законопроекта, натиснете тук.

За предварителната частична оценка натиснете тук.

За Становище на дирекция „Модернизация на администрацията“ на Администрацията на министерския съвет натиснете тук.

 

04.04.2018 г. - Екипът на „Джи Ди Пи Мениджмънт“ ООД ще вземе участие в специализираните практически семинари насочени към счетоводителите, организирани от Екипът на Експертис, Български Законник и PPG Lawyers, които ще се проведат на 15, 16 и 22.05.2018 г. Повече за събитието, може да откриете тук.

 

 

Поверителност